Levertijd van je bestelling

Bestellingen die op dinsdag en donderdag worden geplaatst voor 12.00 uur worden binnen 3 werkdagen verzonden. ( mits op voorraad)

* Uitzonderingen zijn alle gepersonaliseerde producten. Hiervoor geld in het hoogseizoen een minimale levertijd van 2 weken

( weekenden niet meegerekend) Check de homepage of onze instagram pagina voor de up to date levertijden.

Mocht je een product hebben besteld die niet gepersonaliseerd is dan wordt deze dus zo snel mogelijk, binnen 3 dagen naar je verzonden. Lukt dit niet, dan krijg je van ons een email. 

Bestel je een standaard product ( bijv een slinger van ginger ray) en een gepersonaliseerd gastenboek, dan wachten we tot het gepersonaliseerde product af is zodat we het in 1 pakket kunnen verzenden.

 

Met wie verzenden jullie?

Wij verzenden via POSTNL. 

 

Wat is de status van mijn pakket?

Zodra de postnl je pakket heeft gescand krijg jij een notificatie in je opgegeven e-mailadres.

hierbij zit ook een track en trace code, waarmee je het pakketje kunt volgen.

Verzendkosten

Pakket € 6,95 NL ( boven de € 100,- geen verzendkosten)

Brievenbuspakket € 4,95 NL ( boven de € 100,- geen verzendkosten)

Pakket Belgie € 9,00 ( boven de € 100,- geen verzendkosten) - geen brievenbuspakket mogelijk -

Kan ik mijn pakket op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt in het bestelproces aangeven dat de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden.

Kan ik mijn pakket bij jullie afhalen?

Ja dit is mogelijk, mits in overleg. 

Wil je je bestelling bij ons kantoor ophalen? Neem dan eerst even contact met ons op.

 

 

Algemene Voorwaarden Weddingmusthave.nl


Toepassing algemene voorwaarden:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen bij Weddingmusthave.nl. Indien je iets bij Weddingmusthave.nl bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Weddingmusthave.nl heeft het recht de algemene voorwaarden aan te passen of aan te vullen.

Artikelen en prijzen:

De gebruikte afbeeldingen van de artikelen zijn ter illustratie. Houd er rekening mee dat formaat en kleur kunnen afwijken van de foto. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bestellen:

Het is mogelijk om direct via deze website te bestellen. Betaalde artikelen worden in principe binnen 2 weken verzonden, tenzij anders aangegeven op de homepage of in het bestelproces. hier vermelden wij de actuele levertijd.. Mocht dit niet lukken, wordt er contact met u opgenomen. Voor grote bestellingen graag even vooraf mailen.


Champagnefoto`s:

Weddingmusthave.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik met daarop eventuele gevolgen van de champagnefoto`s. Er wordt een duidelijke handleiding bij de foto`s meegeleverd waarop staat deze niet aan kinderen te geven en te letten op ouderen.
De foto`s zijn niet eetbaar!

Kledinghangers:

De hangers worden met zorg met de hand gemaakt. Zorg ervoor dat je het ook zuinig behandelt. Hang niks aan het `draad` gedeelte. Het draad is daar niet sterk genoeg voor.

Betalen:

Het verschuldigde bedrag van u bestelling kunt u vooraf overmaken op rekeningnummer 0628088655 T.N.V Ter Attentie, ovv uw ordernummer.
Zodra de betaling is ontvangen zal het bestelde artikel worden gemaakt en zodra gereed worden verzonden. Ook kunt u gemakkelijk via Ideal betalen.
Bestellingen uit het buitenland dienen het bedrag vooraf over te maken, of te betalen met 1 van de andere betaalmogelijkheden als sofortbanking etc


Verzendkosten:

De verzendkosten binnen Nederland bedraagt 6,95 euro voor pakketpost.
Brievenbuspost bedraagt 3,95.
verzendkosten naar Belgie zijn 13,-
boven de 50 euro zijn verzendkosten gratis in NL
Voor belgie geld gratis verzenden boven de 80 euro.

Alle zendingen kunnen worden gevolgd d.m.v een track en trace code. Deze krijgt u automatisch in uw e-mail zodra het pakketje wordt gescand bij het postkantoor.Bij een bestelling naar het buitenland graag contact opnemen met Weddingmusthave.nl voor de actuele verzendkosten.


Verzending:

Je bestelling wordt volgens afspraak, na ontvangst van je betaling verzonden. Weddingmusthave.nl behoudt zicht het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.


Levering:

De bestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Alle bestellingen worden door postnl verzonden, Weddingmusthave.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen, het zoekraken en beschadigingen van zendingen.

Retourneren:

Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet in orde zijn, dan dient u dit binnen 3 dagen na levering te melden via de mail bij Weddingmusthave.nl.
U heeft een wettelijke bedenktijd van 7 dagen na het ontvangen van het artikel. indien het artikel niet voldoet aan uw wensen kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, zodat we tot een oplossing of alternatief kunnen komen.
Wel zijn de verzendkosten voor het retourneren altijd voor rekening van de klant en dient deze er zorg voor te dragen dat het artikel goed en degelijk is verpakt.
Retourneren geldt niet voor speciaal op maat gemaakte artikelen en aanbiedingen.


Garantie:

Weddingmusthave.nl geeft 1 maand garantie op de geleverde artikelen. De garantie is niet van toepassing op slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de artikelen. Neem contact op, enWeddingmusthave.nl stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending.

Persoonsgegevens:


Weddingmusthave.nl behandelt je verstrekte persoonsgegevens vertrouwelijk, en deze worden in geen geval aan derden verstrekt. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het verwerken van je bestelling bij Weddingmusthave.nl. Wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, wordt het opgegeven emailadres gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief van Weddingmusthave.nl.

Bedrijfsgegevens:
Weddingmusthave.nl | Anthonie Fokkerstraat 57 G | 3772 MP | Barneveld GLD | KVK 50906054 | BTW nummer NL002190750B28
info@weddingmusthave.nl | 06-49897679 |(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Weddingmusthave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel